Onze expertises

Full service legal
business partner

Bij Kienhuis Legal vindt u een team van toegewijde professionals, advocaten én notarissen, elk met hun eigen unieke expertise. We zijn experts in het verbinden en afstemmen van al deze specialisaties. Als de situatie erom vraagt, stellen we razendsnel een team samen dat perfect past bij uw behoeften. Deze bundeling van krachten stelt ons in staat om een buitengewoon hoog niveau van kwaliteit en kennis te bieden.

Aanbesteding en mededinging

Het aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en de regels inzake staatssteun bevatten regels en procedures om eerlijke concurrentie te waarborgen en te vergroten, zowel binnen Nederland als binnen Europa. Wij vertalen dit voor u naar de praktijk.
Lees meer

Arbeid en organisatie

Organisaties draaien op mensen. De inzet van de factor arbeid gaat met juridische uitdagingen gepaard. Wij kennen deze uitdagingen én begrijpen het ondernemerschap. Of het nu om individuele of collectieve vraagstukken gaat, u kunt bij ons terecht. Ongeacht de branche.
Lees meer

Familie en vermogen

Iedere familie is uniek en heeft haar eigen wensen en opvattingen. Ook als het om vermogen gaat en op welke manier dit wordt overgedragen naar een volgende generatie. Het begint met begrip voor uw persoonlijke situatie. De notarissen van onze afdeling familierecht gaan het persoonlijke gesprek met u aan en adviseren u om uw wensen op de meest optimale manier vast te leggen.
Lees meer

Technologie en innovaties

Technologie en innovaties spelen een grote rol in een snel veranderende wereld. Bij Kienhuis Legal staan we voor u klaar met juridisch advies en helpen we u met vragen over innovatiebescherming, intellectueel eigendom, maar kijken we ook naar alle ontwikkelingen rondom AI en bieden we hulp bij IT-overeenkomsten.
Lees meer

Ondernemingen

Als ondernemer komen er veel juridische vraagstukken op uw pad. Wat vaak begint met een enkele onderneming kan uitgroeien tot een groot concern. De advocaten en notarissen van Kienhuis Legal zijn gespecialiseerd op het gebied van ondernemingen en kunnen u ontzorgen, ook in internationale gevallen.
Lees meer

Vastgoed en omgeving

Een bedrijfspand, woning, ziekenhuis of windmolen, de gebouwde omgeving biedt allerlei uitdagingen en kansen. Onze experts adviseren en procederen dagelijks over alle aspecten van vastgoed en begeleiden u bij alle mogelijke vastgoedtransacties.
Lees meer

Zorg en onderwijs

Zowel zorg als onderwijs hebben een brede maatschappelijke betekenis. Er zijn verschillende partijen bij betrokken en dat levert diverse vraagstukken op. Dit vraagt om specialisatie én een brede oriëntatie. De specialisten van Kienhuis Legal zijn thuis in dit brede vakgebied. Mede dankzij onze multidisciplinaire aanpak, veelzijdige achtergrond en jarenlange ervaring, begrijpen we de belangen en motivatie van onze cliënten en kunnen wij hen zo optimaal mogelijk van dienst zijn.
Lees meer

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op