Stichting Kienhuis Legal Foundation

Bij Stichting Kienhuis Legal Foundation geloven we dat elk kind het recht heeft op een kansrijk pad naar een stralende toekomst. In de regio Twente streven wij ernaar om jongeren tussen 13 en 16 jaar te ondersteunen die, om verschillende omstandigheden, niet alle middelen tot hun beschikking hebben om hun potentieel volledig te ontplooien.

Ieder kind krijgt een eigen coach die hem of haar persoonlijk gaat begeleiden.

Bij de Stichting Kienhuis Legal Foundation draait alles om het bieden van kansen en mogelijkheden aan gemotiveerde jongeren. Onze missie is helder: het creëren van een omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen zoals zij dat zelf graag willen. Van toegang tot educatie en sportfaciliteiten tot een computer met internet. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op het beste!

Hoe kun je een bijdrage leveren

Je kunt een donatie doen via: 
KvK nummer: 60966092
Voor donaties: NL08ABNA0579676005

In aanmerking komen?

Ben je tussen de 13 en 16 jaar en woonachtig in Twente? En heb jij, om welke reden dan ook, niet alles tot je beschikking, maar wel de motivatie om met een steuntje in de rug jouw talenten en mogelijkheden volledig te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Wij hopen jou met onze hulp zelfvertrouwen te geven en de wil om iets te bereiken.

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op