Thuis bij Kienhuis

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op de plek waar je werkt. Dat gaat niet alleen over het kantoor in Enschede of in Utrecht, maar ook binnen de cultuur van het bedrijf. Een cultuur van samenwerken op basis van vertrouwen. Elkaar succes gunnen. Van hard werken en veel leren. Op de voor Kienhuis Legal kenmerkende manier; nuchter en relaxed. Met ruimte voor ontspanning. Wij vinden maatwerk belangrijker dan een maatpak. Als betrokken legal partner staan wij zij aan zij met onze cliënten om obstakels weg te nemen, nieuwe mogelijkheden te verkennen en de uitkomst te veranderen in hun voordeel.

Werken bij

Onze kernwaarden

Samenwerken

Samen komen we verder. Over de grenzen van kennisgebieden heen en ongeacht de locatie. Juist omdat we verschillend zijn maakt dat ons team sterker. Zo kunnen we met elkaar groeien en het maximale bereiken.

Verantwoordelijkheid

Iedereen is verantwoordelijk. Het begint bij jou; neem het initiatief en maak het realiteit. Iedereen zet zich in en gaat voor een positieve verandering voor elkaar én onze cliënten.

Veiligheid

Thuis bij Kienhuis betekent dat je kunt zijn wie je bent. We werken op basis van vertrouwen, je wordt gewaardeerd op je inbreng en kunt op anderen bouwen.

Vooroplopen

We omarmen de toekomst door onszelf voortdurend uit te dagen, zowel op het gebied van juridische kennis als met een ondernemende houding gericht op de veranderende wereld.
Als advocaat draag je de volle verantwoording voor je relaties en trek je alles voor ze uit de kast. Ben jij een jonge, ambitieuze jurist die veel vrijheid en speelruimte wil? Gooi dan eens een balletje op en bel mij voor een afspraak!
René Bosch HR Manager

Benefits

Opleiding en ontwikkeling

Om kennis van onze medewerkers up-to-date te houden besteden we veel tijd aan learning & development, bijvoorbeeld via onze interne Kienhuis College. We werken nauw samen met kennispartners ennodigen hoogleraren uit om ons team bij te spijkeren.

Kansen voor groei

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Daarom krijg je alle (speel)ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven.

Tijd voor ontspanning

Bij Kienhuis Legal kom je thuis in een werkomgeving die je stimuleert, uitdaagt maar waar je ook kunt ontspannen. Personeelsuitjes, de familiedag, het Sinterklaasfeest voor de kinderen van onze medewerkers, het kerstfeest en de wintersport met het hele team. Oh, en hadden we al verteld dat we een bruine kroeg hebben met een happy hour?

Competitieve beloning

Kiezen voor Kienhuis Legal betekent kiezen voor een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. En daar hoort een passend salaris bij afhankelijk van de functie en jouw werkervaring. Daarnaast bieden we veel extra’s. Meer weten? Neem contact op met onze HR afdeling.

Team Personeel & Organisatie

Erna Munster - Booijink

HR Medewerker

Marloes Tanke

HR Medewerker

René Bosch

HR Manager