Arbeid en organisatie

Organisaties draaien op mensen. De inzet van de factor arbeid gaat met juridische uitdagingen gepaard. Wij kennen deze uitdagingen én begrijpen het ondernemerschap. Of het nu om individuele of collectieve vraagstukken gaat, u kunt bij ons terecht. Ongeacht de branche. Onze aanpak kenmerkt zich door teamplay. Specialistische dienstverlening is voor ons vanzelfsprekend. Hoogwaardig, niet hoogdravend.

Experts in arbeid en organisatie

Ontslag

Ons arbeidsrecht kent een streng ontslagstelsel. Of het nu om individuele of collectieve ontslagen gaat, de juiste strategie is cruciaal. Wij kennen de (on)mogelijkheden en zijn graag uw strategische partner.
Lees meer

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

De vraagstukken rondom zieke werknemers zijn complex. Re-integratieverplichtingen, financiële gevolgen en de betrokkenheid van meerdere partijen vragen een specialistische en doelgerichte aanpak. Dat is wat wij bieden.
Lees meer

Medezeggenschap

Inspraak van werknemers kan effectief zijn. Daarvoor is een passende vormgeving en inzet van medezeggenschap essentieel. Iedere organisatie vraagt een eigen aanpak. Wij ondersteunen zowel ondernemers als medezeggenschapsorganen bij alle facetten van medezeggenschap.
Lees meer

Contracten en arbeidsvoorwaarden

Goede afspraken over de arbeidsrelatie zijn essentieel. Niet alles is vrij te bepalen, bijvoorbeeld als er een cao geldt. Wij gaan met u op zoek naar een passende invulling van het arbeidsvoorwaardenpakket en leggen dit helder vast.
Lees meer

Overname en herstructurering

Het overnemen, inrichten en veranderen van een arbeidsorganisatie vereist kennis van het recht en begrip van de wijze waarop uw organisatie functioneert. Uw wensen staan voorop, wij zoeken de juiste én meest optimale weg daarnaartoe.
Lees meer

Flexibele arbeid

De inzet van flexibele arbeid maakt organisaties wendbaar. Of het nu gaat om het in- of uitlenen van personeel, de flexibele inzet van het eigen personeel of de inzet van zelfstandigen, wij zijn thuis in de complexe en steeds veranderende regelgeving.
Lees meer

Bestuur en management

Bestuurders en managers hebben een bijzondere positie in de arbeidsorganisatie. Benoeming, ontslag, arbeidsvoorwaarden en vormen van participatie vragen in veel gevallen een multidisciplinaire benadering. Arbeidsrecht én ondernemingsrecht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben alle kennis in huis om u optimaal bij te staan.
Lees meer

Pensioenen

In het pensioenrecht staat de zogeheten pensioendriehoek centraal. Werkgever, werknemer en pensioenuitvoerder zijn hierin met elkaar verbonden. Dit levert geregeld complexe juridische vraagstukken op. Wij staan u hierin graag bij.
Lees meer

Arbeidsomstandigheden

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een sociaal veilige en gezonde werkomgeving. Heldere gedragsregels, voorschriften en klachtprocedures zijn essentieel. Toch zijn onveilige werksituaties niet altijd te voorkomen. In die gevallen is een juiste strategie en zorgvuldigheid geboden. Samen zorgen wij daarvoor.
Lees meer

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Arbeid en organisatie

Berdine van Eerden

Senior advocaat

Ingrid Warfman

Senior advocaat

Joost van Ruiven

Advocaat (Partner), Bestuur

Tom Profijt

Senior advocaat

Saskia Bollen

Advocaat (Partner)

Suzanne Steegmans

Senior advocaat

Yvonne Nijhuis

Associate Partner

Robbert Haas

Juridisch medewerker

Ruud Derksen

Advocaat (Partner)

Marie-Louise van Kalmthout

Advocaat (Partner)

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.