Telecommunicatierecht

De wereld wordt steeds digitaler. De regelgeving voor aanbieders van digitale (telecommunicatie)diensten neemt daardoor toe en dat gaat ook gepaard met een toename aan toezicht. Zowel in Nederland als in Europa. Online platformen, VOIP-aanbieders en vele andere aanbieders van digitale communicatie, hebben zich aan steeds strengere regels te houden.


Digitale platforms

Vandaag de dag hebben bedrijven te maken met complexe uitdagingen in de snel veranderende wereld van telecommunicatie en digitale platforms. Of het nu gaat om markttoegang, licenties, compliance, netneutraliteit of privacykwesties, wij staan klaar om u bij te staan met advies op maat om ervoor te zorgen dat uw digitale activiteiten in lijn zijn met de geldende voorschriften en normen.

Telecommunicatie

De Telecommunicatiewet bevat regels met betrekking tot telecommunicatienetwerken en gaat onder andere over netneutraliteit, spam en cookies. Het doel van deze wet is om consumenten te beschermen, eerlijke mededinging te bevorderen en om de kwaliteit en toegankelijkheid van de infrastructuur te waarborgen. Belangrijke maatschappelijke zaken waar onze legal experts actief over meedenken.

Wat we doen

Wij helpen u bij het vooraf identificeren en beheren van juridische risico's, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw onderneming zonder onnodige zorgen over de naleving van de regels. En omdat de wereld van telecommunicatie en digitale platformen voortdurend verandert, zorgen wij ervoor dat onze kennis altijd actueel is, zodat u kunt profiteren van de meest recente kennis en inzichten.

Over Kienhuis Legal

Voor gespecialiseerd juridisch advies op het gebied van telecommunicatierecht en de regulering van digitale platformen bent u bij Kienhuis Legal aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot telecommunicatie, zoals de Nederlandse Telecommunicatiewet en het nieuwe Europees wetboek voor elektronische communicatie, alsook de regulering van digital services (DSA) en digital markets (DMA). Zo hoeft u zich alleen te focussen op het ondernemen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Telecommunicatierecht

Lesley Broos

Advocaat (Partner), Bestuur

Roeland de Bruin

Senior advocaat

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.