Bestuursrecht

In het bestuursrecht staan besluiten van de overheid centraal. Bijvoorbeeld een besluit waarbij een bestuursorgaan een uitkering toekent, een exploitatievergunning intrekt of handhavend optreedt. Als u het niet eens bent met een beslissing van een bestuursorgaan, bezwaar heeft gemaakt en dit is afgewezen, kunt u beroep instellen bij de bestuursrechter. Kienhuis Legal biedt de juiste kennis en ervaring om u bij te staan wanneer u een besluit van de overheid wilt aanvechten.

Subsidieverlening

Een ander deel van het bestuursrecht is subsidieverlening. Daarbij kan het gaan om besluiten om subsidies te verlenen, een subsidie in te trekken of vast te stellen. Het belangrijkste onderdeel van het bestuursrecht is het omgevingsrecht. Daarover vindt u hier (link) meer informatie.

Wat we doen

Als u besluit van de overheid wilt aanvechten, heeft u vaak juridische hulp nodig. De advocaten van Kienhuis Legal staan u bij. Het gaat daarbij om meer dan procederen. We bespreken samen wat u wilt bereiken, wat er haalbaar is en welke strategie daar het beste bij past. Zo zijn we altijd op zoek naar de beste uitkomst voor uw probleem.

Heeft u vragen over het bestuursrecht of bent u van plan een besluit van de overheid aan te vechten? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Bestuursrecht

Herbert Pasveer

Senior advocaat

Ingrid Nauta

Senior advocaat

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.