De bouw is constant in ontwikkeling en dat kan het flink uitdagend maken. Of het nu gaat om het realiseren van nieuwbouw, renoveren of slopen, de dynamische wereld van de bouw is complex. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Onze bouwrechtspecialisten adviseren en procederen in alle fasen van het bouwproces.

Praktisch en snel

Het bouwrecht heeft betrekking op zaken die met 'bouwen' te maken hebben en heeft als doel om bouwprocessen te regelen en te waarborgen. Wij begrijpen dat snelheid een belangrijke factor kan zijn. Daarom zetten wij onze ruime ervaring inom de (on)mogelijkheden snel en op praktische wijze in kaart te brengen. Daarmee beperken we de risico’s, zorgen we dat uw doelen gehaald kunnen worden en zetten we een concreet stappenplan uit om een eventueel geschil te voorkomen of te beëindigen.

Wat we doen

Of het nu gaat om het realiseren van nieuwbouw, renoveren of slopen, onze advocaten en notarissen staan opdrachtgevers, aannemers, ontwikkelaars en ontwerpers bij in alle aspecten van het bouwrecht. Onze specialisten fungeren als sparringpartner en adviseren vanuit zowel juridisch als strategisch perspectief om projecten van de grond te krijgen of succesvol af te ronden. Zij helpen bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het onderhandelen.

Naast adviseren en procederen geven we ook cursussen over dit uiteenlopende rechtsgebied, zodat u zelf betere keuzes kunt maken. Voor persoonlijke hulp kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze bouwrecht specialisten.

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Bouwrecht

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.