Het Nederlandse huurrecht is complex en veelomvattend. Afhankelijk van het te (ver)huren object komen er verschillende regels bij kijken. Het huurrecht is het onderdeel van het Nederlands burgerlijk recht dat zich bezighoudt met huurovereenkomsten.Dit is van toepassing op alle soorten huurovereenkomsten, van kantoor tot woon- of winkelruimte.

Zorgvuldig en efficiënt

Of het nu gaat om het op korte termijn opstellen of beoordelen van een huurovereenkomst of een langlopend geschil met een zittende huurder, Kienhuis Legal verleent praktische bijstand met oog voor de bredere context. Onze experts kunnen snel schakelen en helpen u niet alleen met het maken van de juiste juridische keuzes, maar denken ook op strategisch niveau met u mee.

Wat we doen

Wij zijn er voor projectontwikkelaars, beleggers, bedrijven, woningcorporaties en zorgpartijen en staan hen bij wanneer er vraagstukken spelen rondom de (ver)huur van onroerend goed. Het maakt niet uit of het gaat om een specifieke overeenkomst, of over het het grotere geheel waarvan de overeenkomst deel uitmaakt, we denken altijd mee vanuit juridisch en strategisch perspectief.

Onze experts hebben ruime ervaring om uw positie en de daarbij behorende (on)mogelijkheden snel en goed in te schatten. En in het geval van een (dreigend) geschil, helpen wij dit op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen.

Heeft hulp nodig? De specialisten van Kienhuis Legal staan voor u klaar.

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Huurrecht

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.