Vastgoed en Omgeving - Financiering en zekerheden

Veel vastgoed is met ‘vreemd vermogen’ gefinancierd, maar het type en de mate van financiering kan erg verschillen en de belangen van de betrokken partijen lopen dus ook uiteen. Onze specialisten staan ondernemers, financiers en vermogende families bij met het aangaan en vastleggen van de voorwaarden van leningen en pand- en hypotheekrechten en het geldverkeer dat daarbij komt kijken. 

Maatwerk maakt het verschil

Wanneer u een financiering aangaat, heeft de kredietverschaffer (meestal de bank) diverse zekerheden opgenomen om de kans zo groot mogelijk te maken dat zij haar geld terugkrijgt. Denk aan zakelijke zekerheden zoals een pandrecht of hypotheekrecht, maar ook aan persoonlijke zekerheden zoals borgtocht en hoofdelijkheid. Maar de wetgeving hierover is complex en geldverstrekkers - zoals banken - hanteren vaak veel ‘kleine letters’. Begrip van uw persoonlijke situatie maakt hierin het verschil, ook om de onderhandelingspositie te versterken.

Wat we doen

Of het nu gaat om een nieuwe financiering, herfinanciering, of brugfinanciering met een bank, private partij of binnen een vermogende familie; als u hier advies over nodig heeft, neem dan gerust contact op met één van onze financieringsspecialisten.

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Vastgoed en Omgeving - Financiering en zekerheden

Jessica Alvarez Castaño

Juridisch medewerker

Richard Schaefers

Notaris (Partner)

Joris Schoenmaeckers

Juridisch medewerker

Rob Mollema

Notaris (Partner)

Herbert Heidkamp

Juridisch medewerker

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.