Estate planning

Estate Planning gaat over alles dat te maken heeft met de overdracht van uw vermogen naar een volgende generatie. En dat kan best ingewikkeld zijn. Ook kan het emotioneel zijn en lastig te overzien.

Daar helpen we u graag bij.


Alles goed regelen

Nalatenschapsplanning is bedoeld om alles goed te regelen, zodat de nabestaanden zonder zorgen achterblijven. Misschien is het een goed idee om een deel van uw vermogen al bij leven over te dragen binnen uw familie. Ook is het mogelijk om alvast schenkingen te doen. Er komt veel kijken bij de overdracht van vermogen.

Wat we doen

Wij helpen alvast een planning te maken voor uw vermogen en brengen de fiscale gevolgen daarvan in kaart. Heeft u bijvoorbeeld vermogen opgebouwd via een eigen onderneming, of een onroerend goed portfolio? Heeft u een testament waarin de erfgenamen aangewezen zijn? Wat zijn de gevolgen als uw kinderen (de aandelen van) uw onderneming erven? Kunnen uw erfgenamen de belasting betalen als u komt te overlijden?Het zijn dit soort vragen waar de notarissen van Kienhuis Legal met u over in gesprek gaan.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en creëer helderheid voor voor uzelf en de volgende generatie.

Snel contact 

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Estate planning

Henry van Halen

Notaris (Partner)

Maria-Simone Verweij - Grimmelikhuijsen

Toegevoegd Notaris

Madeline Westers - Koopmans

Kandidaat-notaris

Jolanda Steenhuis

Juridisch medewerker

Sabine Kerver

Juridisch medewerker

Waar we bij kunnen helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.