Levenstestament

Met het begrip levenstestament wordt in Nederland een strikt persoonlijk, herroepbaar document aangeduid waarin iemand vastlegt wat de wensen zijn voor de situatie dat degene bij leven niet meer in staat is bepaalde of alle handelingen te verrichten of bepaalde of alle beslissingen te nemen, zowel privé als zakelijk.

Zekerheid tijdens leven

Wie gaat u helpen met belangrijke beslissingen als u dit zelf niet meer kunt? Bijvoorbeeld ten aanzien van medische beslissingen, de verkoop van uw woning, bankzaken en de zeggenschap over uw onderneming. In een levenstestament legt u dus vast wie de financiële, medische en persoonlijke zaken regelt als u dit door omstandigheden zelf niet meer kunt. En op welke manier dit moet gebeuren. Zo houdt u toch de regie.

Wijzigt uw situatie?

Heeft u al een testament of een levenstestament? Het is te adviseren om deze documenten regelmatig door te nemen en te bepalen of ze nog voldoen aan uw situatie en de geldende wetgeving. Wijzigt uw situatie? Dan is een check van uw levenstestament essentieel. Het simpelweg doorscheuren van een levenstestament heeft geen zin. Alleen een notaris kan uw levenstestament herroepen en/of wijzigen.

Wat we doen

Alles begint met begrip van uw persoonlijke situatie en uw wensen voor de toekomst. De notarissen van Kienhuis Legal gaan het gesprek met u aan en adviseren u op persoonlijke wijze.

Snel contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Of laat hier uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan wij nemen contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

U bent nog een paar velden vergeten, controleert u deze nog even?

Team Levenstestament

Henry van Halen

Notaris (Partner)

Maria-Simone Verweij - Grimmelikhuijsen

Toegevoegd Notaris

Madeline Westers - Koopmans

Kandidaat-notaris

Jolanda Steenhuis

Juridisch medewerker

Sabine Kerver

Juridisch medewerker

Waar we bij helpen

Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier, nemen wij juridische obstakels weg.